Het Perceel van de Geheimzinnigheid van GoogleTestAd maakt - Nieuwe Revelaties dik
De geheimzinnige advertenties AdWords begeleiden nu de groeiende onderzoeksresultaten.
Is het allen grote prank? Als het is, kost het iemand een eerlijk beetje van geld, dat valse advertenties AdWords in werking stelt.
Dit is wat ik in het UK wanneer het zoeken van „google monitorvraag of googletestad“ krijg:

Het leest:
9 van de 10 keer ruwweg, krijg ik de zelfde advertentie in het UK wanneer het zoeken van „google monitorvraag of googletestadaj“. Maar soms, en vooral wanneer het klikken door aan pagina 2 en verder zie ik:

Het leest:
Wat is al dat goed voor?
Ik weet niet het. Misschien dure prank verder om die allemaal te verwarren die gek meer over googletestad graven te weten te komen.
Ik probeerde een paar duidelijke variaties zoals „de vraag van de googlemonitor of googletestadmsn“, „google monitorvraag of googletestady“ enz. maar geen geluk bij het vinden van meer.
Probeer nu de „vraag van de googlemonitor of googletestadaj“ het onderzoek op AJ zelf. Het werpt op deze advertentie:

Het leest:
Helvetica,sans-serif,Maar: Het gaat niet rechtstreeks naar Bogus.com. Het is via een Google opnieuw richt. http://www.google.com/url?q=http://www.yourdomain.com/ is het formaat van het opnieuw richten via Google. De AJ advertentie gaat eigenlijk hier (verdeeld voor het formatteren, zie hier volledige url):
Zo wat leren wij van dit? Absoluut niets. Iemand ging door het probleem van het schrijven, en het betalen voor, Google en AJ gesponsorde lijsten terwijl waarschijnlijk het verwachten van geen ROI. De AJ advertentie Google verbindt via url? richt aan AJ opnieuw, nog richten de AJ advertentieverbindingen terug naar een onbestaande website en ook via een Google opnieuw.
Mijn gissing is dat Google controleert en de prestaties van hun systeem AdWords bij AJ eigen nieuw gesponsord lijstenprogramma vergelijkt. Vandaar richt het volgen opnieuw url. Zo eenvoudig iets zoals dat.
Iedereen heeft hun eigen gissingen op wat het allen over is?
Is het allen grote prank? Als het is, kost het iemand een eerlijk beetje van geld, dat valse advertenties AdWords in werking stelt.
Dit is wat ik in het UK wanneer het zoeken van „google monitorvraag of googletestad“ krijg:

Het leest:
Gelukwensen!Klik door aan om het even welke volgende resultaatpagina's en de advertentie zal blijven. Waarom dit daarna volgt significant is. De advertentie landt eigenlijk op de Google pagina van onderzoeksresultaten voor „familiebrandkast“.
Dit is een familie veilige advertentie.
Alle systemen zijn gaan!
www.google.com
9 van de 10 keer ruwweg, krijg ik de zelfde advertentie in het UK wanneer het zoeken van „google monitorvraag of googletestadaj“. Maar soms, en vooral wanneer het klikken door aan pagina 2 en verder zie ik:

Het leest:
Gelukwensen!Die advertentie landt rechtstreeks bij de homepage van AskJeeves.
Dit is de AJ controleadvertentie.
Alle systemen zijn gaan!
www.ask.com
Wat is al dat goed voor?
Ik weet niet het. Misschien dure prank verder om die allemaal te verwarren die gek meer over googletestad graven te weten te komen.
Ik probeerde een paar duidelijke variaties zoals „de vraag van de googlemonitor of googletestadmsn“, „google monitorvraag of googletestady“ enz. maar geen geluk bij het vinden van meer.
Probeer nu de „vraag van de googlemonitor of googletestadaj“ het onderzoek op AJ zelf. Het werpt op deze advertentie:

Het leest:
Gelukwensen!Maar het verbindt met een pagina die niet zelfs laadt. www.bogus.com bestaat niet. Het schijnt vermeend om op servers van de Universiteit van Oregon worden ontvangen:
Dit is de AJ controleadvertentie. Alle systemen zijn gaan!
www.bogus.com
Helvetica,sans-serif, De Naam van het domein: BOGUS.COMHelvetica,sans-serif,Archivaris: INC. TUCOWS.
Helvetica,sans-serif,De Server van Whois: whois.opensrs.net
Helvetica,sans-serif,Verwijzing URL: http://domainhelp.tucows.com
Helvetica,sans-serif,De Server van de naam: PHLOEM.UOREGON.EDU
Helvetica,sans-serif,De Server van de naam: RIP.PSG.COM
Helvetica,sans-serif,Status: ACTIEF
Helvetica,sans-serif,Bijgewerkte Datum: 24 nov.-2003
Helvetica,sans-serif,De Datum van de verwezenlijking: 20 februari-1992
Helvetica,sans-serif,Vervaldatum: 21 februari-2007
Helvetica,sans-serif,Maar: Het gaat niet rechtstreeks naar Bogus.com. Het is via een Google opnieuw richt. http://www.google.com/url?q=http://www.yourdomain.com/ is het formaat van het opnieuw richten via Google. De AJ advertentie gaat eigenlijk hier (verdeeld voor het formatteren, zie hier volledige url):
http://www.google.com/url?een andere observatie: Bekijk de bron van de Advertentie Google over „familiebrandkast“ en u zult ook de variabele in het landen URL vinden die „ai“ wordt genoemd. Het is waarde is een koord schijnbaar zonder betekenis. Dit is de landende pagina wanneer gekleefd in browser. Het toont slechts één resultaat toe te schrijven aan de variabele num=1. Num=1 schijnt niettemin meer verwant met de AW positie. Waarschijnlijk voor richt manuscript terug in AW opnieuw op te slaan wat de advertiser advertentiepositie was en ctr's per positie enz. controle.
sa=l&q= http://www.bogus.com/&ai=BPCgtUJ8LQ6TbAYGe-QH_
mMCwBL4BvvaBjwGWlZQzoI0GEAEYASCp3pwDMABAihZIkjlQ_Onx0fn
_____AYgBAaoBBHd3d1_IAQE&num=1
Zo wat leren wij van dit? Absoluut niets. Iemand ging door het probleem van het schrijven, en het betalen voor, Google en AJ gesponsorde lijsten terwijl waarschijnlijk het verwachten van geen ROI. De AJ advertentie Google verbindt via url? richt aan AJ opnieuw, nog richten de AJ advertentieverbindingen terug naar een onbestaande website en ook via een Google opnieuw.
Mijn gissing is dat Google controleert en de prestaties van hun systeem AdWords bij AJ eigen nieuw gesponsord lijstenprogramma vergelijkt. Vandaar richt het volgen opnieuw url. Zo eenvoudig iets zoals dat.
Iedereen heeft hun eigen gissingen op wat het allen over is?

7 commentaren:
BOVENKANTEN,
Misschien testen zou het kunnen zijn iets g en AJ regading plaatsen die omhoog voor vragen komen die door één of andere algo bevestigde „familiebrandkast“ zijn?
Blimey,
Iemand dat diepe huh graaft;)
Ik zal ons Rep AdWords vragen en zal zien wat zij. zegt.
Ol
Goede lezing, Bovenkanten. Ik zal het aan anderen moeten verlaten om dit één uit voor te stellen maar het intrigeert!
Zou het geen steek houden dat het enkel AskJeeves testend zijn tenuitvoerlegging van advertenties Google is? Of ben I die te simplistisch… is
AJ heeft nu zijn eigen Netwerk van de Advertentie zodat zij niets hebben met Google in die achting te doen.
http://www.blazewith.us/images/stories/myGmailProblem.gif "
Wanneer ik in gmail registreer zie ik dit beeld van een meisje met haar uit tong, hebben wij het originele beeld op http://www.tlmp.org
Het kijkt als iemand moet een dossier bij gmail beschreven hebben! WHOOPS
George,
Dat is vrij interessant! Hoewel ik soms geheimzinnige beelden krijgen toon wanneer browser het geheime voorgeheugen corrupt gaat. Maar het goed vindt hoe dan ook. Misschien kan zij als een Googler worden geïdentificeerdg die een stunt op haar laatste dag? ontslagen en getrokken werd!
Ik hoorde ook Google vandaag toevallig hun eigen blog afveegde of minstens het domein ergens anders volledig ging.
Zij zijn zeker niet vrij van fouten zelf, dat zonder twijfel… is
Post een Commentaar
Verbindingen met deze post:
CreÃër een Verbinding
<< huis